الان تعلم الطبخ للمبتدئين خطوة بخطوة وبكل سهولة بعيد عن المقادير العلمية المستفزة التى تجدها فى برامج الطبخ عبر القنوات الفضائية المختلفة ومن الاخر قام الاجانب بالوصول الى الخلطة السرية او المسماة بالبيتزا لا لشئ الا من اجل تحقيق معادلتين فى نفس الوقت الاولى توفير الوقت حيث ترمى عدد من المكونات على قطعة من العجين وتدخلها الفرن وسلامتك وتعيش اما الثانية من اجل التوفير حيث تستخدم بواقى الطعام بدلا من ان ترمية
لكننا الان سنتفوق عليهم جميعا فهم يأخذون وقت فى تجهيز العجينة ويكلفون البيتزا نوعيات محددة من الجبن حتى تعطى لها الشدة التى يفضلونها اما نحن فلا انظر
المكونات : كل مايوجد لديك فى المنزل لاتهتم لشئ فقط احرص ان يتواجد خبز اى كان نوعة وزيت وملح وبعض من الماء
الطريقة : ارمى كل دول فوق بعض لغاية لما يتهرسوا تقريبا مع بعض وقبل ما الميا ما تخلص من اليخنى العجب دة حط العيش وسيبة دقيقتين كدة وماترفعش الغطا عشان يكمكم كلة فى بعضة
بس كده ماهياش كمية
لكننا الان سنتفوق عليهم جميعا فهم يأخذون وقت فى تجهيز العجينة ويكلفون البيتزا نوعيات محددة من الجبن حتى تعطى لها الشدة التى يفضلونها اما نحن فلا انظر
المكونات : كل مايوجد لديك فى المنزل لاتهتم لشئ فقط احرص ان يتواجد خبز اى كان نوعة وزيت وملح وبعض من الماء
الطريقة : ارمى كل دول فوق بعض لغاية لما يتهرسوا تقريبا مع بعض وقبل ما الميا ما تخلص من اليخنى العجب دة حط العيش وسيبة دقيقتين كدة وماترفعش الغطا عشان يكمكم كلة فى بعضة
بس كده ماهياش كمية